info@budgetontwerp.nl      06 84 98 18 18

wie zijn wij

Een passend strategisch plan, adembenemend design op maat en buitengewone service op één plek.

WIJ ZIJN BUDGETONTWERP

Op basis van de modernste technieken en nieuwste designs haal je met Budget Ontwerp altijd een website op maat in huis. Wij houden rekening met jouw wensen, imago, huisstijl én doelgroep. Of je nou kiest voor eenvoudig of uitpakken, een website van Budget Ontwerp zorgt gegarandeerd voor een professionele uitstraling.

ONS TEAM
Wij zijn jouw gespecialiseerde partner op het gebied van webdesign. Gevestigd in Koudekerk aan den Rijn, bestaat ons webdesign bureau uit een jong en dynamisch team. Inmiddels hebben we samen met ons moederbedrijf CR Service ruim 12 jaar ervaring en we hebben dan ook al tal van websites mogen bouwen voor uiteenlopende projecten. Van particulieren en verenigingen tot het midden- en klein bedrijf: alle opdrachtgevers zijn voor het bouwen of onderhouden van hun website bij ons aan het juiste adres.

ONLINE SUCCES
Ons team ontwerpt websites die naadloos aansluiten op jouw organisatie. We letten op een passende huisstijl, stemmen je website af op je doelgroep en we nemen uiteraard al je overige wensen in acht. Budget Ontwerp is daarmee de betaalbare oplossing voor jouw online succes.

JIJ BEPAALT
Of je nu wilt presenteren, promoten of verkopen: wij gaan samen met jou na hoe je de mogelijkheden op het web optimaal naar je hand kunt zetten. Kies voor een functionele website of haal alles uit de kast. Waar je ook voor gaat; we gaan graag met jouw project aan de slag!

Contact

Budget Ontwerp
Tel/ Whatsapp:
Email:
Schuiven naar boven