info@budgetontwerp.nl      06 84 98 18 18

Reviews

Bekijk hier de ervaringen van onze klanten

Geweldige service en heel tevreden!

Rated 5,0 out of 5
19 maart 2024

Top service! budget ontwerp heeft voor ons een moderne logo en website ontwikkeld voor onze onderneming. Ben daarom heel tevreden over de service en betrokkenheid van budget ontwerp. De wensen van de klant worden 100% nageleefd, bedankt!

Kevin Roelofs

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
12 december 2023

Budget ontwerp heeft voor mij een nieuwe site ontworpen, moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat. De communicatie liep soepel er werd goed meegedacht om uiteindelijk tot een goed resultaat te komen. Van harte raad ik Budget Ontwerp aan .

Amel

Uitstekende services

Rated 5,0 out of 5
1 december 2023

Ik ben zeer tevreden over de uitvoering van mijn site, ik werd meteen vriendelijk geholpen. De communicatie is zeer goed verlopen en er wordt goed geluisterd naar de wensen van de klant. Zeker aan te raden als u voor kwaliteit gaat.

Alen

Kwaliteit met hoofdletter K

Rated 5,0 out of 5
20 november 2023

Nu ongeveer 1,5 een band met ButgetOntwerp. Levert websites van topkwaliteit. Speels doch professioneel en strak. En dan nog de flyers: exceptioneel.

Hamza

Top!

Rated 5,0 out of 5
31 oktober 2023

Ik ben zeer tevreden met mijn website! Top communicatie en top design. Als het kon, dan had ik meer dan 5 sterren gegeven.

Jamal Amakran

Uitstekend product en service geleverd

Rated 5,0 out of 5
3 september 2023

Een tijdje terug had ik een website nodig. Via mijn netwerk bij BudgetOntwerp terecht gekomen. Vanaf het eerste moment voelde het al direct goed, er werd mee gedacht en al vrij snel werd er een eerste concept opgeleverd. Ik was aanvankelijk best veel eisend, maar het eindresultaat overtrof alles. Daarbij was de prijs veel lager dan een dergelijke website eigenlijk zou kosten. Ik raad iedereen in mijn omgeving BudgetOntwerp aan.

Hamza Zahid

Bericht van een vaste klant

Rated 5,0 out of 5
28 augustus 2023

Bijna 5 jaar geleden voor het eerst bij budget ontwerp aangeklopt voor mijn eerste website en visitekaartjes etc. Meer dan tevreden vanaf dag 1. Inmiddels ongeveer 8 opdrachten verder en nog altijd zeer tevreden! Keep up the good work 👍🏻

Johan

5x top

Rated 5,0 out of 5
24 juli 2023

Budgetontwerp ontwerpt ook betrouwbaarheid. Afgelopen jaar een website, een logo en tientallen flyers laten ontwerpen voor onze vereniging.

Zeer mooi op wens gemaakt. Ik raad budgetontwerp dan zeker ook aan anderen aan!

Ishak El Marajie

Uitstekende service

Rated 5,0 out of 5
6 juli 2023

Ik ben dit jaar begonnen met een nieuw bedrijf waar alles heel snel ging en heel snel moest. Een domein, logo en website waren in no time gerealiseerd. Budgetontwerp geeft eerlijke en oprechte adviezen, schakelt snel en biedt heel veel service. Ik raad dit bedrijf van harte aan.

Hamid Bolhandia

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
3 augustus 2022

Wanneer ik een aanpassing wil hebben voor mijn website (die tevens door budgetontwerp is gemaakt), wordt dit direct opgepakt en uitgevoerd. Zeer tevreden over de werkwijze en de communicatie!

Sammy R.

Plaats jij ook een review?

Schuiven naar boven