info@budgetontwerp.nl      06 84 98 18 18

Reviews

Kwaliteit met hoofdletter K

Rated 5,0 out of 5
20 november 2023

Nu ongeveer 1,5 een band met ButgetOntwerp. Levert websites van topkwaliteit. Speels doch professioneel en strak. En dan nog de flyers: exceptioneel.

Hamza

Top!

Rated 5,0 out of 5
20 november 2023

Ik ben zeer tevreden met mijn website! Top communicatie en top design. Als het kon, dan had ik meer dan 5 sterren gegeven.

Jamal Amakran

Uitstekend product en service geleverd

Rated 5,0 out of 5
3 september 2023

Een tijdje terug had ik een website nodig. Via mijn netwerk bij BudgetOntwerp terecht gekomen. Vanaf het eerste moment voelde het al direct goed, er werd mee gedacht en al vrij snel werd er een eerste concept opgeleverd. Ik was aanvankelijk best veel eisend, maar het eindresultaat overtrof alles. Daarbij was de prijs veel lager dan een dergelijke website eigenlijk zou kosten. Ik raad iedereen in mijn omgeving BudgetOntwerp aan.

Hamza Zahid

Bericht van een vaste klant

Rated 5,0 out of 5
28 augustus 2023

Bijna 5 jaar geleden voor het eerst bij budget ontwerp aangeklopt voor mijn eerste website en visitekaartjes etc. Meer dan tevreden vanaf dag 1. Inmiddels ongeveer 8 opdrachten verder en nog altijd zeer tevreden! Keep up the good work 👍🏻

Johan

5x top

Rated 5,0 out of 5
24 juli 2023

Budgetontwerp ontwerpt ook betrouwbaarheid. Afgelopen jaar een website, een logo en tientallen flyers laten ontwerpen voor onze vereniging.

Zeer mooi op wens gemaakt. Ik raad budgetontwerp dan zeker ook aan anderen aan!

Ishak El Marajie

Uitstekende service

Rated 5,0 out of 5
6 juli 2023

Ik ben dit jaar begonnen met een nieuw bedrijf waar alles heel snel ging en heel snel moest. Een domein, logo en website waren in no time gerealiseerd. Budgetontwerp geeft eerlijke en oprechte adviezen, schakelt snel en biedt heel veel service. Ik raad dit bedrijf van harte aan.

Hamid Bolhandia

Zeer tevreden

Rated 5,0 out of 5
3 augustus 2022

Wanneer ik een aanpassing wil hebben voor mijn website (die tevens door budgetontwerp is gemaakt), wordt dit direct opgepakt en uitgevoerd. Zeer tevreden over de werkwijze en de communicatie!

Sammy R.

Volle tevredenheid

Rated 5,0 out of 5
16 juli 2022

Werkzaamheden tot volle tevredenheid uitgevoerd. Daarnaast goede uitleg en tips, ik ben erg tevreden.

L. Postma

Sinopex

Rated 5,0 out of 5
11 oktober 2021

Budgetontwerp heeft voor ons een geweldige logo ontworpen binnen 2 dagen geleverd en ook nog eens betaalbaar… Wij hebben nog geen website nodig maar als deze gewenst is zal ik terug keren als klant!…

Sinopex

Vernieuwing website

Rated 5,0 out of 5
26 juni 2021

Ik was toe aan vernieuwing van mijn bestaande website, die zij ook destijds (ruim 7 jaar geleden) voor ons hadden verzorgd. Zij zorgde ervoor dat de migratie vlekkeloos verliep. Ik ben zeer tevreden over het resultaat van mijn nieuwe website, het trekt nu al nieuwe klanten aan!

Bart

Plaats jij ook een review?

Schuiven naar boven